Byggautomasjon


- Høy kvalitet! - Lang levetid! - Lite vedlikehold! - Brukervennlig! - Lavenergiløsninger!

Hamstad byggautomasjon konsept

Hamstad AS har i samarbeide med Piscada utviklet en unikt SD- anlegg som raskt er blitt en standard for SD- anlegg i markedet. SD-anlegget heter Piscada BAS™ og dette systemer leverer vi som Hamstad sitt primære system.

Picada BAS™ er et svært avansert og innovativt SD- anlegg, som har et enkelt, oversiktlig og brukervennlig grensesnitt. Web, mobil- app , stasjonær (nativ) er standard og velges etter kundens ønske og behov. Piscada BAS™ er 100% skalerbart fra små anlegg til større næringsparker og eiendomsbesittere. 

Byggautomasjonsstyringen som Hamstad leverer er Distech fullverdig BACnet som er frie programmerbare kontrollere, utviklet for byggautomasjonsmarkedet og er BACnet BLT-sertifisert. Distech har også mange muligheter for direkte integrasjon av andre bus-protokoller, slik som KNX, Modbus, M-BUS, OPC, Dali og EtherCAT.

Periferikomponenter som følere og aktuatorer mm. leverer vi som standard det vi mener er de beste komponentene i markedet for byggautomasjon. Vi leverer som standard Produal, Belimo, Danfoss og Omron, som for øvrig er store konserner med trygg tilgang til reservedeler og kompetanse for utvidelse og vedlikehold av anleggene.

Vi har også et stort fokus på miljø og velger miljøvennlige løsninger og er selvfølgelig sertifisert Miljøfyrtårn.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon automatikk@hamstad.no