Nytt prosjekt: Magnus den Godes gate 22


Hamstad AS skal levere ventilasjon i prosjektet Magnus den Godes gate 22 i Trondheim. Prosjektet består av 68 leiligheter fordelt på 5 blokker over felles parkeringskjeller. Teknobygg AS er hovedentreprenør. Oppstart vår leveranse er august 2018 og overlevering juni 2019.

Prosjektleder: Stig Tore Antonsen

Ny prosjektleder BAU - avd Trondheim

 

Erland Åmot har tiltrådd som Prosjektleder BA i automasjonsavdelingen i Trondheim.

Erland er 30 år og kommer opprinnelig fra Gudbrandsdalen, men nå bosatt i Trondheim.

Han har sin utdannelse innen elektro, og har siden 2013 jobbet som anleggsleder og prosjektleder innen elektrobransjen. Før han kom til Hamstad AS var han ansatt hos FLOW Best Elektro i Trondheim.

Erland har stor lidenskap for vinger og bruker mye av sin fritid til flyging med hangglider. Han skal delta i både NM og EM i løpet av sommeren.

 

Vi ønsker Erland hjertelig velkommen til Hamstad AS.

Innherred avd. Steinkjer - Svømmehall og flerbrukshall i Leksvik

Totalentreprise med Arbeidsfellesskapet Bakøy/Stjern som totalentreprenør. Ventilasjonsentreprisen omfatter levering av 5 stk luftbehandlingsanlegg med en samlet luftmengde på ca. 67.000 m3/h. I tillegg har vi med automasjon SD, med Siemens som underleverandør.
Her leveres det 1 stk avfuktningsaggregat for bassenger på hele 28.000 m3/h fra Covent. De øvrige anleggene leveres fra IV produkter.
Byggestart sommer/høst 18 og overlevering juni 19.

Prosjektleder: Mathias Jonstad

HAMSTAD AS – avd Innherred

Sammen med tidligere ansatte hos Bakco AS har Hamstad AS etablert avdeling på Innherred - Levanger og Steinkjer. Avdelingen var operative fra 23.03.2018.

Vi vil videreføre driften sammen med tidligere kunder, leverandører og forbindelser med samme gode servicegrad og høye kompetanse som tidligere.

Avdelingen på Innherred består nå av 3 prosjektledere, 4 serviceteknikere, 5 montører  Har p.t en ordrereserve for prosjekt på ca. 14 mill.

Noen av de ansatte og kontaktinfo:

•             Kenneth Furunes, serviceleder - Steinkjer, mobil 469 18 500

•             Ola Haugskott, Prosjekt-/serviceleder - Levanger, mobil 976 85 130

•             Stig Lie, prosjektleder Steinkjer, mobil 417 97 070

•             Mathias Jonstad, prosjektleder Steinkjer, mobil 954 02 500

•             Håvard Fjeldvær, forretningsutvikler Hamstad AS, mobil 930 26 506

Ny regionleder - avdeling Oslo

 

Morten Kristiansen (45) har tiltrådd som Regionleder i Oslo. Morten har god faglig bakgrunn som bl.a. prosjektleder hos GK og Bryn Byggklima, og har tidligere også arbeidet som servicetekniker og montør.

 

Med god prosjektledererfaring fra totaltekniske prosjekter, ventilasjon og automasjon og et sterkt fokus på kvalitet og nye og ikke minst eksisterende kunder har han store ambisjoner for vår Oslo-avdeling.

Fritiden bruker Morten til alt med stor motor, hvor båt har hovedfokus.

Hamstad har blitt Miljøfyrtårn!

I løpet av mars 2018 ble siste avdeling sertifisert og Hamstad kan stolt meddele at Trondheim, Bergen, Sandnes, Oslo, Hamar og Harstad er sertifiserte Miljøfyrtårn.

Vi i Hamstad lever av å levere teknisk gode og energibesparende løsninger for våre kunder, derfor ble det riktig for bedriften å løfte frem sin egen miljøledelse. Nå som Miljøfyrtårn har fått godt fotfeste i Norge og i tillegg har blitt anerkjent av EU, ble valget enkelt. 

«Gjennom 50 år har Hamstad forsøkt å drive på mest mulig bærekraftig måte, gjennom Miljøfyrtårn har vi nå fått løftet frem denne innsatsen og ønsker dermed å bidra til økt fokus på miljøarbeid i privat næringsliv» sier daglig leder Arnfinn Hamstad. 

Hamstad ønsker å takke både ansatte og leverandører som har gjort veien til sertifisering smertefri!

COOP Innlandet

 

COOP Innlandet SA skal bygge ny COOP Extra på Lena.

BetonmastHæhre Innlandet AS er totalentreprenør.

 

Hamstad på Hamar er selvfølgelig med og leverer luftbehandling til den nye butikken.

Vi leverer 2 systemer med til sammen ca 15.000 m3/h.

ASKO Oppland

Hamstad AS skal bytte ut 2 aggregat som betjener kantine og kontorer hos Asko Oppland Leira. Total luftmengde ca.15.000m3h. Aggregat leveres før påske med ferdigstillelse til ferien 2018.

Asko Oppland på Leira har 80 medarbeidere fordelt i avdelinger som marked, innkjøp, kundeservice, varemottak, plukk, miljøstasjon, sammenstilling og transport. Kjernevirksomheten er effektiv logistikk og vareforsyning til kunder innenfor dagligvare- og serveringsbransjen, (restauranter, kantiner, hoteller, offentlig sektor, kiosker og bensinstasjoner).

Ringvegen 16 Gjøvik 

Beskrivelse

Ringvegen 16 blir et moderne og miljøvennlig nybygg som ferdigstilles høsten 2018. Bygget blir på totalt 3.170 kvm, med BREEM standard for passivhus, med sentral lokalisering på Kirkeby med umiddelbar nærhet til Byggmakker Skattum og øvrige forretninger i Ringvegen.

Lokalene

Bygget blir på 4 etasjer og underetasje med parkeringskjeller, en forretningsetasje og tre kontoretasjer. Kontoretasjene er på ca 625 kvm i hvert plan, mens forretningsetasjen i plan 1 er 550 kvm. Plan 4 får stor takterrasse mot sør og øst. Det blir parkering for bil og sykkel innendørs i kjeller med innkjøring fra Valdresvegen, samt ute ved forretningslokalene i plan 1 med adkomst fra Ringvegen.

Hamstad AS

Hamstad AS leverer ventilasjon og automatikk/SD-anlegg.Til sammen 25.000 m3 luft.

Ferdigstillelse oktober/november 2018.

Ny regionleder i Trondheim

 

Knut Andre Høvik (52) er ansatt som regionleder i Trondheim. Knut Andre har lang erfaring fra ventilasjonsbransjen både som rådgiver og entreprenør, og kommer fra stillingen som Avdelingsleder Service hos GK Inneklima i Trondheim.

Knut Andre vil være et viktig bidrag for å styrke hovedkontoret i Hamstad AS, både med sine kunderelasjoner, flerfaglig teknisk kunnskap og ledererfaring. Dette vil komme til god nytte nå som Hamstad AS skal fortsette sin utvikling og vekst innenfor både prosjekt, service og byggautomasjon.  

Velkommen til Knut Andre!

Ny prosjektleder avdeling Oslo

 

Jim Aleksander Stornes er ansatt som prosjektleder hos avdelingen i Oslo. 

Han er 22 år, oppvokst i Oslo og er nyutdannet ingeniør innen Energi og miljø i bygg.

Tidligere har han jobbet som driftstekniker/byggdrifter for blant annet NRK, Statsbygg og NEAS.

 

Vi ønsker han hjertelig velkommen til HAMSTAD AS.    

Håvard Fjeldvær (54) er ansatt som Forretningsutvikler i Hamstad AS

 

Vi skal befeste vår posisjon som en ledende ventilasjonsentreprenør i Norge og har satt som mål å øke årsomsetningen til kr 300 mill innen utgangen av 2020. Gjennom å styrke våre regioner og avdelinger og se på muligheter for nyetableringer og oppkjøp vil Håvard være en viktig ressurs i dette arbeidet. Håvard kommer fra stillingen som daglig leder hos Servi Cylinderservice i Rissa, har jobbet med ledelse i mange år, er utdannet VVS-ingeniør og har erfaring som både entreprenør og leverandør.

 

Velkommen til Håvard!

Ny tekniker BAU - avdeling Trondheim

Øyvind Yttervik er ansatt ved divisjon byggautomasjon ved hovedkontoret i Trondheim. Hans første dag var 01.11.2017. Øyvind er 28 år, oppvokst i Mosjøen og er utdannet fagmann innen automatiseringsfaget. Tidligere arbeidsgivere har vært Nordkontakt som arbeider med byggautomasjon og Mosjøen Kulde og Klimaservice. Øyvind er ansatt som tekniker BAU og skal arbeide både på prosjekt, rehab og service.

Vi ønsker Øyvind hjertelig velkommen til Hamstad AS

Nye ressurser for byggautomasjon i Hamstad AS

Vi er stolte av å kunngjøre at Frode Lægreid er ansatt og allerede på plass i Hamstad AS. Frode har solid erfaring innen byggautomasjon, markedsarbeid og har arbeidet med dette i nærmere 20 år. Primært vil Frode hjelpe til med å finne de beste løsningene for nye og eksisterende kunder. Han skal også bidra med tverrfaglighet og løsninger på tvers mellom de ulike avdelingene i bedriften. 

I Hamstad hjelper vi deg med inneklima, energiøkonomisering, ventilasjonstekniske løsninger og automatikk og SD-anlegg.Dersom du ønsker råd, noen å diskutere løsninger med eller annen hjelp, så nøl ikke med å ta kontakt med han på mobil nr. 934 63 645 / epost: frode.laegreid@hamstad.no

Vi leverer ventilasjon til Nord Aurdal Ungdomsskole og Valdreshallen 

 

Hamstad skal levere ny ventilasjon til Valdreshallen med 2 ventilasjonssystem.

Arealet på hallen er 2.600 m2 rehabilitering og 200 m2 nybygg.

 

3 system til nye Nord Aurdal Ungdomsskole (NAUS) på til sammen ca. 45.000 m3

Nybygget er på 4.388 m2 fordelt på 4 etasjer inkludert underetasje

 

Hamstad AS leverer også automatikkanlegg som kobles opp mot skolens eksisterende SD-anlegg.

 

Rivning av eksisterende skole er i gang:

https://nb-no.facebook.com/Nord-Aurdal-Ungdomsskole-NAUS-226102394146705/

 

Oppstart tekniske installasjoner er for hallen sin del i november og i mars for skolen.

Ferdigstillelse i november 2018.

 

 

 

Vi leverer ventilasjon til Statoil Øst på Forus

 

Hamstad AS er valgt som ventilasjonsentreprenør for total renovering av Statoil Øst på Forus. Ombyggingen omfatter ca. 7.000m² kontorlokaler fordelt på fem bygg. Dette inkluderer kontorlandskap, fokusrom, simulatorrom, møteromsfasiliteter og operasjonsrom. Hamstad leverer et aggregat på ca. 10.000m³/h, kanalnett og alt luftteknisk utstyr. Total luftmengde er ca 160.000m³/h. Prosjektet skal ferdigstilles høsten 2017.

Vi leverer ventilasjon til Tømmerli omsorgsboliger 

 

Vi har vært med Veidekke i en samspillskonkurranse med Ringsaker kommune.

Dette er omsorgsleiligheter på 3 plan.

Vi leverer to ventilasjonsanlegg med kjøling på til sammen ca.14.000m3 luft.

Byggestart etter ferien med ferdigstillelse november 2018.

Vi leverer ventilasjon til Bjørnsveen Panorama

Dette er et leilighetsprosjekt med 3 blokker på Gjøvik med 38 leiligheter og parkeringskjeller.

Betonmast Innlandet AS er entreprenør og Hamstad AS leverer ventilasjon.

 

Vi leverer ventilasjon til Nye Raufoss ungdomsskole

Kommunestyret vedtok torsdag kveld at Nye Raufoss ungdomsskole skal bygges.

I perioden april til september 2016 ble det avholdt en konkurranse om utforming og pris med fem prekvalifiserte entreprenører. Veidekke Entreprenør AS, med tilhørende prosjekteringsgruppe, ble utpekt som vinner av konkurransen med prosjektforslaget «Kunnskap i 3».

 

Veidekke og de tekniske entreprenørene har vært i en samspillsfase fra januar til mai, og det har resultert i kontrakt for Hamstad AS. Vi skal levere ventilasjonsanlegg med ca 100.000 m3 luft.

Byggestart høsten 2017, med overlevering våren 2019.

 

Forneburingen barnehage 

Vi skal sammen med Malthus levere ventilasjon til Forneburingen barnehage.

Barnehagen bygges som et modulbygg og skal stå ferdig til 01.07.17. Barnehagen har 18 baserom fordelt på to plan og skal huse 300 barn.

Det blir levert 4 stk. takaggregat på totalt ca. 50 000³/h

Hamstad Hamar deltar i rehabiliteringen av OBS-Rudshøgda kjøpesenter

 

Her skal flere aggregater og kanalnett bygges om. 

Vinmonopolet skal inn i nye lokaler. Hovedkontoret til COOP Innlandet SA skal flyttes fra Vinstra og inn i nye lokaler i andre etasje. For øvrig skal Elkjøp inn og leie ca.2000m2 samt at dagens kafe skal flyttes fra andre etasje til første etasje.

 

Utover dette skal senteret få nytt flisgulv og andre leietakere flyttes rundt for at senteret skal fremstå som nytt etter 30 år med handel.

 

 

Hamstad AS lanserer Piscada BAS

Piscada BAS er et ny-utviklet SD-anlegg for fremtiden basert på den nyeste IT- teknologien, som vil forenkle hverdagen for eiendomsbesittere, driftspersonell og tekniske entreprenører.

Hamstad AS har i snart 4 år, sammen med Piscada AS (systemutvikler fra NTNU miljøet) designet og utviklet et SD-anlegg som gir bedre og mere oversiktlige kontroll av de tekniske anleggene, det seg være ventilasjonsanlegg, varmeanlegg, sonestyring, lys, persienner etc.

Det er mange banebrytende nyvinninger med dette systemet, som vil skape et mere oversiktlig og brukervennlig system, og det inneholder alle funksjoner og fasiliteter som de større markedsledende systemene har i dag, samt Norsk standard og tverrfaglig merkesystem. 

Piscada BAS er spesielt egnet for 3. parts utstyr og har i dag alle standardprotokoller, som modbus, M-bus, Bacnet OPC, mm.

Alle data logges 24/7 og gir fullverdig informasjon på historiske data  for å kunne optimalisere driften for best mulig inneklima til lavest mulig kostnad.

Systemet er skalerbart, web eller skyløsning og inneholder også EOS-systemer (Energioppfølgingssystem) og bygg analyseverktøy.

Piscada BAS ble første gang presentert under VVS-dagene 2016 på Lillestrøm og skapte stor nysgjerrighet blant de besøkende på messen.

Piscada BAS er nå installert i mange bygg og gir en enklere hverdag for teknisk personell.

Utviklingsarbeidet av Piscada BAS fortsetter, bl.a. står flere drivere, analyseverktøy og driftsoperatør oppfølgingsverktøy på utviklingsplanen for 2017.

Vi leverer ventilasjon og byggautomasjon til Gnist barnehage

Nybygget for Gnist barnehage avd. Tiller skal stå ferdig 14. Aug. 2017. Barnehagen har 6 avdelinger fordelt på to plan. Bygget byr på spennende utfordringer for luftbehandling knyttet til estetikk og moderne arkitektur.  

Vi har fått jobben sammen med Betonmast som er vår kontraktspart. Vi skal levere både ventilasjon og byggautomasjon (Piscada). Jobben er på ca 16 000 m3.

Vi leverer ventilasjon og byggautomasjon (Piscada) til Kvartal 48

 

Denne jobben gjelder ombygging og rehabilitering av Kvartal 48 i Hamar sentrum.

Kvartalet har frem til nå hatt butikker og leiligheter fordelt over flere etasjer.

Bygget skal nå bygges om og skal inneholde kontorer for Skatt Øst.

 

Vi har fått jobben sammen med Veidekke som er vår kontraktspart.

 

Vi skal levere både ventilasjon og byggautomasjon (Piscada)

 

Jobben er på ca 46000 m3 med luft fordelt på to jevnstore anlegg, og gjelder Rehab av litt over 4000m2.

 

Ny prosjektleder avdeling Sandnes

 

Dagfinn Jensen er ansatt som prosjektleder hos avdeling Sandnes. Han er 30 år, bor i Sandnes, gift, har 2 barn og et på vei som etter planen kommer i januar. Dagfinn er utdannet maskiningeniør og har jobbet som prosjektleder i Simex i 7 år. Hovedtyngden hans har vært prosjektering og prosjektstyring av små og store kjølejobber og ventilasjonsjobber offshore og på land.

 

Vi ønsker Dagfinn velkommen til Hamstad! 

Ny prosjektleder - avdeling Harstad 

 

Bjørn Finnerud er ansatt som prosjektleder service og rehab ved vårt kontor i Harstad.

Bjørn er 45 år, gift og har 5 barn og har tidligere arbeidet hos ventilasjonsentreprenører i Tønsberg og Harstad.

 

Bjørn har fagbrev som blikkenslager og sitter i prøvenemda for fag- og svenneprøver for blikkenslager- og ventilasjonsfaget.

Bjørn har god erfaring med blikkenslagerarbeid, ventilasjonsmontasje, tilbudsregning og prosjektledelse.

 

Vi ønsker Bjørn velkommen til Hamstad AS

Ny prosjektleder - avdeling Sandnes

Henning Hamre begynte som prosjektleder hos avdeling Sandnes 1. september. Han er 32 år, og har bakgrunn fra ventilasjon (teknisk tegning) og prosjektledelse i Cameron. Han har fagbrev som tømrer, utdannet ved Teknisk Fagskole (Bygg og anlegg).

Vi ønsker Henning velkommen til Hamstad! 

 

 

Vi leverer ventilasjon og automatikk til Hallingmo Flerbrukshall 

 

Vi skal sammen med Veidekke AS bygge ny Flerbrukshall på Gol.

HALLINGMO FLERBRUKSHALL for Gol Kommune.

Her skal vi både levere ventilasjon og automatikk.

Det skal til sammen leveres 4 ventilasjonsanlegg med til sammen ca.46000m3

 

Byggestart var 1.august med sprenging i grunnen.

Tett bygg ca.1.januar 2017, med overlevering i august neste år.

Ny servicetekniker - avdeling Sandnes

Ken Jolly Muren er ansatt hos oss fra 1.April som servicetekniker på avdeling Sandnes.

Han er 48 år, har 4 barn og kommer fra Klepp.

Siste 12 år har han jobbet hos GK Stavanger som servicetekniker ventilasjon.

Han vil arbeide med service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg.  

På fritiden er han en aktiv kar med sans for bil og motorsykkel.

 

Ørland F-35 Servicehangar

 

Hent AS skal bygge servicebygg for de nye F-35 jagerflyene på Ørland.

Hamstad AS leverer luftbehandling og kjøling for servicebygget og flykjøleanlegg.

Totalt leveres det luftbehandlingsanlegg på 210.000 m³/h

Hamstad leverer ventilasjon til Høgskolen i Gjøvik 

Hamstad leverer ventilasjon til nybygget til Høgskolen i Gjøvik.

Bygget er på 4980m2.

Vi leverer 63000m3 med luft fordelt på 5 systemer.

Bygget leveres med sonestyring VAV/CAV til nesten alle arealene.

Vi skal også levere kjøling med naturlige medier (uten utslipp til miljøet) på ca 250KW.

Prosjekteringsstart i starten av mars, byggestart 01.juli og ferdigstillelse september 2017.